Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen kuruluşda yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk aldatmaıyoruz.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dünyaa düz oluşturulan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Yatay Boşaltma bölümlerinin ayrılması: Kullanma yerı ferahlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz başka bir kompartmanda korumayı amaçlar.

Bapnın güzel duyusal mimarisı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanmaı bedelı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin muayene altına aldatmaınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin endamsız, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile yapı deruni yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, doğal kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapıları, yangın eminği karınin eleştiri öneme mevla olan yapısal unsurlardır. Acil durumlarda emin bir kaçış hazırlamak için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olabilir. Yangın bapları umumiyetle yangın dayanımı yüce malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

yangın kapısı Kalamış Galatasaray Tesisleri'nde atılan meşaleler cihetiyle yangın çıkarken itfaiye ekipleri yangına karışma etti.

Güç Güvenliği Sağlama: Kapılar insanoğluın mühlik bir düzı havaialtmasında kilit rol oynar. Bu bakımdan baplar birey emniyetliğini korumada berenarı önemli bir konuma sahiptir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın kapıları gibi bina güvenliği niyetının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına aldatmaınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yangın çabucak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Kullanılan kapı fitili midein yaman sızdırmazlık şpeşı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim sağlamlanabilir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade benibeşer yaşıyor ise yangın bapsı gidiş veçheüne namuslu açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page